Продажба хакнати конзоли

Продавам хакнати конзоли XBOX360 или Playstation 3.   Ще има малко въведение в материята  за обща култура.

ps3 хакнат

Taка изглежда хакната от мен конзола за 2016 година

Ако сте имали Сони Плейстейшън 2 с чип навремето, неминуемо имате някаква инерция и мерци сега да имате Sony Playstation 3  с  чип или хак.   Това е разбираемо но все някога и от някъде трябва да разберете защо XBOX360  e по-добрата конзола :

-Ставащи за хакване конзоли Playstation 3 са спрени от производство 2010 година.  Когато търсите хакнат Плейстейшън 3 , неминуемо искате 4-5 годишна конзола .   Това от своя страна предполага втора трета употреба, амортизация на джойстика и високи температури на рпоцесор и видео карта.   Да намерите хакнат нов Playstation 3  e почти невъзможно, 2010 година мина отдавна.  Това което върви по офертите е отваряни за ремонт прегрели конзоли,  запоявано вътре, ремонтирано,  и така нататък.  Единствено ви спасява ако си намерите  неотваряна със заводския си стикер конзола, но това е изключителна рядкост.

stiker ps3

garancionen-stiker-slim

 

Можете да се запознаете със кофти графиката на PS3 сравнена с XBOX360  от видеото долу

 

От друга страна и в момента се произвеждат XBOX360 конзоли дори в 2014 година завода работи и всеки XBOX360 се хаква .   Всяка ново произведена техника се предполага да  е по-бърза от предходната, по-надеждна и  с подобрена  графика.  Закачени двете конзоли на една и съща игра   XBOX360 Vs PS3  на FIFA 15, GTA5, Watch Dogs,  WWE14 или друга , на еднакви телевизори и еднаква резолюция 1920х1080, ще ви направи силно впечатление по-добрата графика на XBOX360. Има и още за казване !!!.   Една игра за XBOX360 e  с обем  средно 8 Gb  а същата игра за Playstation 3 може да заема 3 пъти повече място  на  хард диска.   Хакнатият с чип RGH XBOX360 не може да се отхакне по никакъв начин, но хакантият Playstation 3  може да остане без хак лесно и  бързо докато се усетите. Един ъпдейт на системния софтуер от някой компакт диск или от интернет и с хака  на PS3   е свършено.  При XBOX360 с чип един път се хаква и забравяте  за вечни времена.

При XBOX360 избирате игра от менюто и тя тръгва, при PS3 първо се емулира, после излиза в главното меню и евентуално трябва да вкарате оригинална игра за да тръгне емулираната от програмата MULTIMAN или IRIS MAN  игра.

Преди да посегнете към някоя от конзолите помислете по този въпрос.  А какво да кажем за камерата Kinekt.  Ако имате мързеливи деца и искате да скачат , танцуват или тренират пред камерата КИНЕКТ , която е само за XBOX360  избора е ясен.

Преминавам към ясно формулирани оферти:

 Хакнат Xbox360 с вграден хард диск 250 Gb, игри и нов джойстик, отличен гаранция

Софтуерно отключен XBOX360 Слим с огромен вграден хард диск 250 Gb. Вида отключане е RGH доста добро решение, защото стартира моментално с натискането на копчето. Най-новият системен софтуер 16756 позволява да си пуснете WIFI интернета и да дръпнете ъпдейтите на игрите без да се притенявате , Free style dash 3 , файлов менажер за всички нови или стари XBOX Classic игри, XBOX360, XBLA, MAME32, SEGA MEGADRIVE, Playstation1. С елементарните команди Copy/ Paste си слагате стотици заглавия моментално и безплатно.

В комплекта има оригинален нов безжичен джойстик, голям хард диск, който няма как да запълните скоро с любимите ви изтеглени безплатно игри от интернет, кабел за връзка с телевизор за максимално качество на резолюцията и перфектна графика 1920х 1080, захранване 220 волта.

Качени са най-новите заглавия игри за да има с какво да се забавлявате още от първият миг на покупката. Идеален за лично ползване или за подарък. Списък с инсталираните игри, които ще заварите вътре:
Ревизията на дънната платка и хардуера е от най-ново поколение, стабилни, студени и надеждни.

[*]WATCH DOGS
[*]GTA5
[*]NEED FOR SPEED RIVALS
[*]RAYMAN LEGENDS
[*]NBA2K14
[*]FIFA15
[*]CALL OF DUTY GHOST
[*]HALO4
[*]ASSASSIN CREED BLACK FLAG

Конзолата има 12 месеца гаранция !

Може да бъде изпратен с куриер Еконт с 20% отстъпка и опция преглед и тест.

цена 450 лв /бр

скайп PS3dreambg
Мейл PS3dreambg@gmail.com
Георги тел 0877382617 „ПС3-Дрийм“

Конзолата е Slim мощна и безшумна с много игри на хард диска :

Базов модел са  4Gb  вградена памет а максиманият на размер оригинален хард диск е или 250 Gb или 320 Gb
За да имате красиви менюта и за да работят  всички заглавия , както и да тръгват XBOX Classic игрите трябва да имате 250Gb

хакнат XBOX360

 

всичко за хакването на XBOX360

3 Слим XBOX360

Красиво удобно меню за игрите . Менюто може да си го направите вие по собствен вкус .

library

 

Удобен файлов менажер за елементарно копиране  с COPY / PASTE

file manager

 

freestyle-file-manager

продавам хакнат XBOX

 

И стотиците игри, които ще си сложите на хард диска .  Не забравяте   че и 1000 Gb  да имате ще се напълни.  games 360

ghost

fifa-15-x

2..gta 5

arcade-games-sonic

 

XBOX CLASSIC GAMES – над 500 заглавия

xbox classic games

продавам игри за XBOX360

raymant

Ako ви допада  менюто на XBOX360 и искате да се забавлявате звъннете  тел 0877832608  Георги , скайп PS3dreambg

 

  1. ПРЕЗ 2015 ще продаваш ли xbox360 4gb

    • Да докато конзолите забавляват хората ще продавам и XBOX360 и PS3 , както и XBOX ONE ( за който скоро ще има хак ) и PS4 за който няма да има скоро

  2. Продаваш ли ексбокс на лизинг

  3. а каква е цената ???

Вашият коментар